Lirik Lagu Julia Perez - Aku Rapopo



Rasa hati ini uwes broken
nemu kamu wes tak sobek sobek
kang mas indehoy karo miss tukinem

Don’t alesan don’t many alesan
i sudah know mas you bajingan suka jajan
your wife ini minta di ceraikan

Endasku saiki uwes puyeng
gara gara i think macem macem
ora peduli how do you how how
iing penting jupe uwes seneng

It’s oke wae mas
it’s oke wae
aku rapopo..aku rapopo..aku rapopo

Don’t comeback again mas
don’t comeback again
aku rapopo..aku rapopo..aku rapopo

Mas aku nyambut gawe, gae kowe
ayuku gawe kowe, awakku gawe kowe
tapi, kenopo, kenopo, kenopo
Views :
Title: Lirik Lagu Julia Perez - Aku Rapopo
Posted by:Prayer Worship
Published :2014-07-30T01:19:00-07:00
Rating: 3.5
Reviewer: 5 Reviews
Lirik Lagu Julia Perez - Aku Rapopo
Title : Lirik Lagu Julia Perez - Aku Rapopo
Description : Rasa hati ini uwes broken nemu kamu wes tak sobek sobek kang mas indehoy karo miss tukinem Don’t alesan don’t many alesan i ...

0 Response to "Lirik Lagu Julia Perez - Aku Rapopo "

Post a Comment

Lirik Lagu Terbaru 2014

Info Music

More on this category

Lirik Lagu Mancanegara

Kunci Gitar

More on this category

Profil & Biography

More on this category