Lirik Lagu Soimah - Ning Nong Ning Gung Pak Bayan



Ning nong ning gung pak bayan
Sego jagung ora doyan
Iwak pithik enake
Ketiban dingklik aduh mak'e

Pak bayan tukang perintah
Sego jagung ora doyan
Senengane enak-enakan
Kerjone mung males-malesan

Ning nong ning gung pak bayan
Sego jagung ora doyan
Iwak pithik enake
Ketiban dingklik aduh mak'e

Pak bayan tukang perintah
Punya banyak anak buah
Siji wae ra ono sing genah
Soyo suwe malah soyo bubrah

Ning nong ning gung pak bayan
Sego jagung ora doyan
Iwak pithik enake
Ketiban dingklik aduh mak'e

Eling dong pak bayan
Urip iku mung sepisan
Ojo sak penakno duwe
Ketiban dingklik lagi aduh mak'e

Ning nong ning gung pak bayan
Sego jagung ora doyan
Iwak pithik enake
Ketiban dingklik aduh mak'e

Ning nong ning gung pak bayan
Sego jagung ora doyan
Iwak pithik enake
Ketiban dingklik aduh mak'e

Pak bayan tukang perintah
Sego jagung ora doyan
Senengane enak-enakan
Kerjone mung males-malesan

Ning nong ning gung pak bayan
Sego jagung ora doyan
Iwak pithik enake
Ketiban dingklik aduh mak'e

Pak bayan tukang perintah
Punya banyak anak buah
Siji wae ra ono sing genah
Soyo suwe malah soyo bubrah

Ning nong ning gung pak bayan
Sego jagung ora doyan
Iwak pithik enake
Ketiban dingklik aduh mak'e

Eling dong pak bayan
Urip iku mung sepisan
Ojo sak penakno duwe
Ketiban dingklik lagi aduh mak'e

Ning nong ning gung pak bayan
Sego jagung ora doyan
Iwak pithik enake
Ketiban dingklik aduh mak'e
Views :
Title: Lirik Lagu Soimah - Ning Nong Ning Gung Pak Bayan
Posted by:Prayer Worship
Published :2014-07-30T01:17:00-07:00
Rating: 3.5
Reviewer: 5 Reviews
Lirik Lagu Soimah - Ning Nong Ning Gung Pak Bayan
Title : Lirik Lagu Soimah - Ning Nong Ning Gung Pak Bayan
Description : Ning nong ning gung pak bayan Sego jagung ora doyan Iwak pithik enake Ketiban dingklik aduh mak'e Pak bayan tukang perin...

0 Response to "Lirik Lagu Soimah - Ning Nong Ning Gung Pak Bayan "

Post a Comment

Lirik Lagu Terbaru 2014

Info Music

More on this category

Lirik Lagu Mancanegara

Kunci Gitar

More on this category

Profil & Biography

More on this category